Verkoopbemiddeling

Uw advertentie wordt geplaatst in het actuele aanbod op onze website, zodat iedereen die geïnteresseerd is uw camper online kan bekijken. U hoeft zich dus niet druk te maken over mensen bij u aan de deur. De Camper Verkoop Dienst streeft naar een zo snel en efficiënt mogelijke verkoop. Daarom gaan we direct met uw advertentie aan de slag en adverteren wij deze zo breed mogelijk, bijvoorbeeld via andere websites.

Wij zien toe op de verdere financiële afhandeling en regelen de garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken verkoopbedrag en een vrijwaring ontvangt. Omdat wij het hele traject voor u regelen, nemen we u een hoop werk uit handen. Voor deze service vragen wij slechts 10% van de verkoopsom.

Aanbod en garantie

U kunt uw camper op onze website aanbieden, maar ook een nieuwe camper uit ons brede assortiment kiezen. Van alle campers die wij aanbieden controleren we de staat en de historie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de garantie.

 

 

Inruil

Heeft u al een camper, maar wilt u deze inruilen voor een ander model? Ook dat kan bij de Camper Verkoop Dienst. En als u een camper kiest die goedkoper is dan het voertuig dat u inruilt, wordt dit verschil bij de betaling meteen verrekend.

Taxatie

Misschien is uw camper wel meer waard dan u denkt! Om de beste prijs voor uw camper te bepalen, raden wij u daarom aan om het voertuig door ons te laten taxeren. Nadat uw camper getaxeerd is door één van onze erkende taxateurs ontvangt u een officieel WBP-taxatiecertificaat. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €9,50.

 

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.