Hoe werkt het?

U kunt uw camper op verschillende manieren aanbieden via de website van Camper Verkoop Dienst:

  1. U maakt zelf foto’s van uw camper en zet zelf uw advertentie op onze website. Klik hier om meteen uw advertentie te plaatsen.

  2. U komt met uw camper langs in onze overdekte showroom in Gorinchem. Wij maken een uitgebreide fotoreportage in onze fotostudio en u neemt uw camper weer mee naar huis.

  3. U komt met de camper langs in onze overdekte showroom. U laat de camper bij ons staan en wij regelen in nauw overleg de gehele verkoop. Eventueel zorgen wij er ook voor dat u weer thuiskomt
De Camper Verkoop Dienst bemiddelt tussen u en de koper van uw voertuig. Natuurlijk houden we nauw contact en hoort u het direct zodra iemand interesse toont in uw camper.

Betaling

Wij begeleiden u bij het gehele verkooptraject van uw camper. Voor deze service vragen wij een bedrag van 10% van de verkoopsom. En als uw camper wordt verkocht, ontvangt u meteen een RDW-vrijwaring en de verkoopsom in contanten, of maken we het bedrag over per spoedoverboeking. Zo kunt u direct over uw geld beschikken.

Taxatie

Heeft u geen idee hoeveel uw camper waard is? Bel dan met één van onze erkende taxateurs (0183-634765) of vul online het inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Nadat wij de camper hebben getaxeerd, ontvangt u een officieel WBP-taxatiecertificaat.

 

APK- en kentekenbewijs

Wat wij onder andere van u nodig hebben is het APK- en kentekenbewijs van de camper. Heeft u geen kentekenbewijs meer? Klik dan hier om een nieuw exemplaar aan te vragen.

Camper liever direct verkopen?

Wilt u uw camper direct verkopen zonder te wachten op een potentiële koper? Dan kunt u terecht bij de Camper Inkoop Dienst.
 

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.